HER BOR JEG

I går fikk jeg endelig min kjære HTC i posten! Den har vært inne til reparasjon hos Elkjøp, sist gang jeg brukte den var i Tromsø i SEPTEMBER. Haha. Så jeg har i mellomtiden måttet bruke en Sony Ericsson-telefon, som har vært litt kjipt, men jeg har iallefall fått spilt jævlig mye Bubbleshooter.

Anyway, nå som jeg har en mobil som jeg faktisk også har USB-kabel til, så kan jeg faktisk ta bilder igjen! Derfor tenkte jeg å vise litt hvordan det ser ut her jeg bor i Bergen. I dag har jeg bodd her i nøyaktig tre måneder og en dag!

Sånn ser det ut når du kommer inn på rommet mitt!

Verdens beste seng (jeg har vanligvis laken, altså. Det var bare ikke riktig tørt ennå.) Bokhylle og skrivepulten min der all nerdingen skjer.)

Veggdekor! Av en eller annen grunn er det umulig å få Niagara Falls-plakaten min til å holde seg på veggene (jeg fikk den midt i fleisen en natt jeg lå og sov), men veggdekor holder seg der den skal.

Oppbevaringsplass! Løsvipper, diverse sminke, hårting, skjerf, votter, krølltang, glattetang osv. Og belter.

Det magiske "klesskapet" mitt hahaha. Tok meg og Christine en stund å finne ut hvordan den skulle settes sammen! Gadd liksom ikke kjøpe et klesskap til flere tusen, såeh.. det funker, da! Veskene ligger foreløpig slengt i en haug, og de to "penkjolene" jeg har her i Bergen får henge på rullegardinstanga.

Rommet mitt er større enn det ser ut på bildene, 25 kvadrat er det. Godt fornøyd, med andre ord! Når man går ut av døra kommer man inn til Christine sitt rom, og går man ned trappa kommer man til gangen:

LOL skjelettet! Han ble brukt som pynt på Halloween, nå henger han i gangen i stedet for.

Oda har tegnet seg selv, Christine og meg! Gjett hvem som er meg.

Døra dere kan skimte på skjelettbildet, går inn til stua:

Our precious DVD-hylle.

Sofaen vår. Den er så grell 😀 liker'n! Som fattige studenter har vi handlet stuemøblene på Fretex. Yeah.

Her henges klærne til tørk, og der er lakenet mitt! I hjørnet har vi peis.

 Rett ovenfor stua ca, ligger badet:

..og alt dere får se er vasken. Haha. Orket ikke stresse med å ta masse bilder av det mildt sagt stusselige badet vårt. Vi har dusj, do og badehylle og, altså!

 Den siste døra i gangen leder inn til kjøkkenet:

Rundt det lille bordet der samlet vi oss før, før vi fikk oss sofa!

Litt av kjøkkenbenken og et av to vinduer. Ellers har vi ovn, vaskemaskin og vask på kjøkkenet!

 Jeg er fornøyd, jeg! Badet er litt “meh”, men ellers syns jeg vi har en fin leilighet for den prisen vi betaler. Busstopp og butikk er rett i nærheten, og så hjelper det såklart på at jeg bor med to herlige jenter!

Nå må jeg komme meg tilbake til språk og kommunikasjons-notatene mine. LEI. Er 29 dager til eksamen, og jeg ber til Gud om at jeg ikke stryker. Satser på å bli ferdig med notatskrivingen i kveld, så får resten av uka + neste uke gå til ex.phil (skrive oppgave og notater til breddetesten), og de dagene som blir igjen etter det (ca tre uker) får gå KUN til Språk og Kommunikasjon. Jeg har satt opp en plan, nå gjelder det bare å holde seg til den. Go me?

Lagde forside til notatene mine, jeg.

 Ellers har jeg en Tumblr-konto jeg er mye mer aktiv på enn i bloggen (kanskje fordi alt jeg gjør er å poste masse bilder og meningsløste lister, LOL) men du finner den iallefall her!

Leave a comment