Om

SO REBELLIOUS har vært mitt bloggnavn siden 2008. Vet ikke helt jeg fikk navnet fra, det bare plutselig poppa opp i hodet mitt. Da hadde jeg hatt et lengre avbrekk fra bloggen, så det passa fint med et nytt navn til en ny start, eller noe sånt. Eh.

Alle innlegg og alt jeg skriver er forfattet av meg selv, med mindre annet er nevnt eller det er.. vel, obvious (sangtekster o.l). Jeg skriver ikke for å bli en kjendisblogger, tjene penger eller for å gjøre blogging til en livsstil, men jeg liker å ha det som tidsfordriv og ha et sted å rable ned ting. Er bare gøy hvis noen faktisk leser alt det random jeg kroter ned her. 8D Når det skal sies, er det selvsagt kjekt med kommentarer og respons! Jeg kommer nok aldri til å bli en superblogger som skriver 8 innlegg om dagen, til tross for at livet mitt ikke akkurat er det mest actionfylte, har jeg ikke tid til det.

En ting som må sies, er at jeg er fryktelig elendig på layout. Jeg legger meg langflat og innrømmer det, som fjortenåring hadde jeg gode kunnskaper innen HTML, men 5 år senere er alt forduftet. Jeg skal derfor ikke ta noen som helst slags ære for hvoran bloggen ser ut, og layoten min er laget av Margrethe. Utrolig takknemlig for hjelp, er ikke godt å vite hvordan SO REBELLIOUS hadde sett ut uten.

God lesning!

Advertisements

One Response to “Om”

  1. Anne Berit Says:

    Vær flenk og link og sei ifra om kati du har oppdatert bloggen så æ huska og les 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: