The Blogmistress

Jeg heter altså Emilie (jeg gidder ikke røpe etternavnet mitt til gudoghvermann). Mamma er fra Trondheim, pappa er fra Målselv, men jeg er født og oppvokst på Andøya i Nordland. Her har jeg bodd hele livet, og regner det fortsatt som min hjemplass selv om jeg de siste årene har vært hybelboer. Andenes er HJEMME. Prater en slags sær blanding av trønder og nordlending-dialekt, og får ofte spørsmål om hvor jeg egentlig kommer fra. “Du, du ekje herfra du?”
GLIZ.

GLIZ.

Jeg er ferdig med videregående skole, litt av en prestasjon, jeg vet!! Uansett, jeg gikk løpet vg1 studiespesialisering – vg1 design og håndverk – vg2 frisør – vg3 allmennfaglig påbygging. Så ja, jeg tok omvalg, og angrer ikke på det selv om det innebar  4 år på videregående skole. Jeg har lært masse! Etter VGS tilbragte jeg høsten 2010 i Toronto, Canada der jeg gikk på språkskole og hadde det fett. Nå er jeg tilbake på Andenes igjen og prøver å finne ut hva jeg skal gjøre med livet mitt, planlegger framtidige reiser og tar vakter på Narvesen, der jeg trives godt.
More to come!
Advertisements

2 Responses to “The Blogmistress”

  1. Hei. Så kommentaren du hadde lagt igjen på den norske bloggen min. Jeg reiser og over til Toronto i september / oktober, ikke helt bestemt meg enda. Hadde vært veldig hyggelig å holde kontakten litt, og kanskje tatt en kopp te eller noe annet, når vi begge er i Toronto! Kjempekult at du skal gå på skole der. Jeg skal ned der for å jobbe og bare hygge meg i ca 12 mnd. +- 🙂

    Veldig fin blogg du hadde og forresten.

  2. teater; du va kje me på juleskuespælle? :’)
    x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: