Toronto + minioppdatering

Lurer på om jeg skal begynne  å blogge igjen, hehe. Tror ikke eegentlig blogging er noe for meg i det hele tatt, men nå har nå denne greia overlevd i fire år med utallige pauser, så why not. Litt morsomt å sitte og bla gjennom gamle blogginnlegg, oh the memories osv. Så da får jeg vel prøve å fylle bloggen med flere minner!

Siden sist har jeg iallefall flyttet til Bergen, og blitt student. Mer om det senere, nå vil jeg snakke om ferien min!

Mamma og jeg dro altså til Toronto den 4 August. Flyruta Andenes-Bodø-Oslo-Frankfurt-Toronto gikk overraskende fort, selv om jeg ikke fikk sove natta før. Måtte uansett stå opp klokka fire, siden det deilige morgenflyet fra Andenes går 0555. Oh well! Flyturen fra Frankfurt tok 8 timer, og med min fantastiske fly-flaks fikk jeg selvfølgelig sete etellerannet E, altså midtsete. HATER det, whinewhine, men jeg fikk faktisk sove en 2-3 timers tid og så en sykt morsom Bollywoodfilm.

Vel framme i Toronto tok vi buss frem til Kipling (subwaystasjon), herlig å være på subwayen igjen faktisk! Tuller ikke, alt var som før. Føltes ikke som det var nesten  10 måneder siden sist! Hotellet vårt lå kjempesentralt i Yonge street, og etter å ha installert oss gikk vi ut og spiste på Hard Rock Cafe. Det var HERLIG å være tilbake igjen, ååh *nostalgisk* <3<3<3<3

Dette var ganske så rett utenfor hotellet. Sentralt jepp!

Sykt så fort man tilpasser seg et sted, jeg huska hele subway-systemet i hodet etter dag 1, så det var digg. Den største forskjellen var været! Da jeg dro hjem i November ifjor var det rimelig gufsete ute, men nå var det kjempevarmt. Digg.

Haha, han her sto utenfor Eaton Centre 😀 det er altså Spock fra Star Trek. Pappa er superstartrekfan, så måtte jo ta bilde!

Dagene gikk til shopping, vandring rundt i byen som jeg er så glad i,  besøk på Royal Ontario Museum osv. Også måtte jeg såklart ta med mamma til Niagara Falls!

Vinsmaking i Niagara! Jeg liker ikke vin engang lololol. Men de hadde en peach wine som var ganske god.. OK, iallefall!

Niagara-On-The-Lake, liten landsby vi ikke fikk så mye tid i, men jeg har jo vært der før så. Veldig søt by med masse morsomme butikker 🙂

Selve "The Falls" var like imponerende som sist!

🙂

Det var VELDIG varmt ute, så det å komme helt innpå fossene og få seg en dusj av vann var utrolig forfriskende! Tørka rimelig fort uansett, haha.

Litt av selve byen Niagara Falls, eller moro-gata da. Kun casinoer, harry tursistsjapper (Harley Davidoson f.eks, LOL), sære museum, skrekkhus osv. Gøy!

Figur av verdens høyeste mann, følte meg liten (noe som jeg regner med var meningen)

En av dagene dro vi på Harbor Cruise rundt byen. Fantastisk fint!

Jeg tatoverte meg også litt der borte. Fylte på farge i blomstrene på arma:

Og tok en ny en, på venstre overarm!

Teksten sier "Never let them take you alive"

Er sinnsykt fornøyd med den, og planlegger å bygge den ut etterhvert. Dessverre var ikke modern så imponert, men det hadde jeg egentlig regnet med. Hehe. Men den har faktisk en personlig mening for meg, da! Såpass personlig at jeg kunne søkt om å være med i LA Ink. Tror jeg, da.

Ellers hadde jeg en superfin ferie, og jeg kommer sikkert til å dra tilbake til Toronto enda flere ganger. You know. Enkelte steder bare forelsker man seg i.

Ellers var jeg på lydighetskurs med Bella i begynnelsen av August, med samme instruktør som sist, Odd Jøran Eide. Er like fornøyd denne gangen som jeg var etter første kurs i Mai, veldig inspirerende og morsomt! Veldig gøy å merke forbedring også. For eksempel, Bella er VELDIG sosial, noe som er bra, men hun har vært litt ram på å hoppe opp på folk. Iløpet av kurset fikk hun faktisk til å sitte stille ved siden av meg og fokusere på MEG mens jeg håndhilste med instruktøren! Veldig fornøyd med det. Trening nytter!

Fineste!! Savner henne noe sykt. Skal hjem i Oktober en tur, lurer på hvor stor hun er blitt til da. Pia mii.

MEN JA BERGEN JA. Har bodd her i litt over 2 uker nå, bor i leilighet med Christine og Oda! Herlige jenter, og er veldig glad for at jeg bor sammen med noen. Leiligheta er så som så, rommene og kjøkkenet funker fett, men badet.. eh. Det er ganske ekkelt :p men men, kan jo ikke forvente luksus første året som student!

Jeg studerer da altså språk og interkulturell kommunikasjon på Uni. Bergen. Dette semesteret har vi såklart bare ex.phil og ex.fac, noe som er et SLIT, men alle må jo igjennom det. Bare å gjøre det beste utav det (selv om jeg er veldig flink til å whine) og glede seg til våren, når den ordentlige undervisningen begynner!

I morgen reiser jeg til Tromsø og Døgnvillfestivalen! GLEDER MEG HYL. Selv om jeg må stå opp klokka 4 i natt.. eeh. Men jeg skal bo hos Magnus, og regner med jeg kommer til å sove der et par timer mens han er på forelesning. Så er det Pendulum klokka 1915, og HERREGUD DET BLIR SÅ BRA. Giraaaa!

Det var altså en liten oppdatering på hva jeg har gjort siden sist, vi får ikke ordentlig nett før den 18 oktober, så dette har tatt jævlig lang tid å skrive. Hehe. Treeegt. Men regner med jeg kommer med en liten oppdatering over helga, nå må jeg pakke til i morgen!

ADIOS

Advertisements

One Response to “Toronto + minioppdatering”

  1. Åååå, jeg har så lyst å starte på min sleeve. Hadde planer om å gjøre det nå til høsten her i Bergen, men så måtte jeg flytte på nytt og nå er jeg blakk ;_; Oh well. Din ble skikkelig fin. Tror den blir dritkul om du bygger videre på den også, ja.

    SAVNER OGSÅ HUNDEN OG KATTEN MIN ÅÅH. Skulle vært mulig å hatt dem med seg hit, ass.

    Canada virker sykt digg. Vil dra dit en gang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: