DØGNVILL fuck yeah

Kjøpt hos min NARVESEN, såklart!

Så skal jeg altså på Døgnvillfestivalen i September! Min første festival på mine 21 år (ja jeg er en taper). Det blir fett. Drar hovedsaklig pga. Pendulum (HERREGUD GLEDER MEG), men er såklart andre artister/band jeg også vil se! (Kelis for eksempel, LOL) Prodigy spilte jo der i fjor, tilfeldigvis på samme dato som jeg dro til Canada.. så da jeg fant ut at Pendulum skulle spille i år, ville det vært kriminelt å gå glipp av de også.

HJERTEHJERTEHJERTELUNGENYREMAGESEKKosv.

Har allerede soveplass hos en kompis, så nå gjenstår det bare å finne ut hvilken flyplass jeg må bestille flybillett fra. 1 September er jeg enten i Bergen, eller fremdeles her på Andenes, fordii.. jeg kom inn på Writtle College i England, og skoleåret der starter ikke før 19 September. Når det gjelder hvor i alle dager jeg skal tilbringe de neste tre årene, så vet jeg faktisk ikke ennå. Sikkert mange som tenker “LOL? SEFF DRAR DU TIL ENGLAND HALLO” men jeg har funnet ut at det er en ting å sitte og si “Hehehe lætt at jeg drar hvis jeg kommer inn”.. helt til man faktisk kommer inn. :p da må man krype ned i tankeboksen, er mye som må tas hensyn til. Økonomi, jobbmuligheter, studiets oppbygging, helse (JADA) osv. Uansett kommer jeg sikkert til å angre et par ganger uansett hva jeg velger, men har heldigvis frist til 26 Juli med å svare! Får vite inntaket i Norge 20 Juli, så gjett hvem som kommer til å være uberstressa de seks dagene der..

Ellers er jeg i full jobb for tiden, sjekker livet i helgene og nyter litt sol. Her oppe er det ikke en selvfølge med finvær i Juli (i fjor gikk jeg med boblejakke hele sommeren..) så det gjelder å utnytte det. Selv om Dagbladet i dag kunne melde at møkkaværet er på vei. Piss, for ikke lenge siden lovte VG godvær hele sommeren! (Ja, jeg leser avisene på jobb..) Bella lever selvsagt også i beste velgående, vi holder på å trene inn “stå” og “på plass”kommandoer nå. Det kommer seg, og hun er morsom å trene med! Selv om hun plutselig får det for seg å springe ti runder rundt og rundt når hun er lei, hehe.

Fant forresten ut at hun liker jordbær her forleden:

Fnis, søta.

Advertisements

4 Responses to “DØGNVILL fuck yeah”

 1. tnaaaw, godt med jordbær ja 😀 (jeg og vil ha XD)

  Skolemessig finner du vel ut av noe! Er bare å tenke på hva DU selv vil, selv om det og ikke er det enkleste.. HEHE. Strever med det selv og.

  OG misunnelig på festival! har ikke vært på festival på to år, abstinenshelvete heeer;(

  • er vanskelig jaa! får bare vente og se hva samordna opptak sier, og avgjøre da 😉 (her tar vi avgjørelser i siste liten ja..)

   jeg gleder meg! på tide jeg kommer meg på festival, lol 😀

 2. Yo wb til Tromsø da.
  Hva er det du har søkt på? Altså studieretning? UiB er kult, mulig jeg skal ned dit for et emne i februar 2012 (TJUETOLV wouuhhh).

  Jeg som trodde vi begge kom til å bli veterinærer eller zoologer eller noe sånt crap for 10 år siden. lulz :3 Adulthood fucks you over.

  • Søkt og kommet inn på språk og interkulturell kommunikasjon! 🙂 det blir vel spennende, selv om jeg ikke har peiling på hva jeg skal bli.. eh.

   HAHA, ja jeg og. Jeg var jo fast bestemt på å bli veterinær, før jeg oppdaga de syke poenggrensene :p dessuten suger jeg i realfag, HATER matte og kjemi, så.. eh. Jaja, kommer jo uansett til å drive med dyr på fritida 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: