Bella 10 uker

Nå er Bella over ti uker, og mye større enn når vi hentet henne for bare to uker siden! Seriøst, valper vokser skremmende fort, haha. Hun er allerede større enn Gunnersen var 🙂 hun er en bestemt liten dame, og favoritthobbyene er å plage katta, tygge på diverse kroppsdeler/sko/leker/alt, løpe turbo og hoppe opp på alle i familien. En helt normal valp, med andre ord 😉

En gammel strømpebukse = perfekt å gnafse på

 Hun er også blitt en del lysere i fargen. Syns hun har veldig fin farge nå 🙂

Og hun KAN stå fint, når hun vil!

“Sitt” tok hun etter ca 2 repetisjoner, no kidding. Innkalling hører hun som regel på, med mindre det er noe veeldig interessant å se nærmere på (som katta i huset, lol), bilturer går som en drøm og hun oppfører seg fint i bånd. Holder på å øve inn “legg sæ”, virker som hun tar poenget mer og mer! Vi gjør litt pelsstell samt ser over tennene hennes hver dag – det er ikke gøy i det hele tatt syns hun, men hun aksepterer det etter litt protester. Regner med hun blir vant til det! Vi klipte neglene hennes idag, DET var iallefall ikke noe moro – hørtes jo ut som vi mishandlet dyret først, haha. Men hun gav seg ganske fort og satt stille etter labb nummer 1 😀 sånt blir det godbiter og masse ros av!

Drakamp med pappa, det er gøy det!

Så chiller vi litt, men alltid med et våkent blikk!

 Er så herlig med hund igjen. Hun er veldig flink å skjønne at når det er natt, da er det natt – når lyset slokkes og jeg har lagt meg, da har hun og lagt seg i kurven sin uten et kny og sovet helt til neste morgen. Er heldig der 😀 flinke vofsen.

Advertisements

One Response to “Bella 10 uker”

  1. Awwwww, så søt *_* Savner å ha valp igjen. Utenom når vår slo seg vrang ute på tur. Det var bare slitsomt, haha. Akkurat som små unger :’)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: