Hæppi nu jeer

Haha, skjønte først ingenting da jeg så datoen på PC’en idag tidlig; 1.1.2011. Kommer vel til å bruke en måned på å avvenne meg å skrive 2010, det gjør jeg alltid :p jeg hadde en kjempefin feiring igår! Var i seng i syvtida, våkna elleve, drakk 3 glass vann på styrten og sov til fire. DIGG.

Dette hadde jeg på meg! Kjolen og beltet er fra Gina Tricot, og skoene fra.. eh, fra eBay. LOL.

Jeg burde vel skrevet noe snusfornuftig om nyttårsforsetter, men jeg pleier ikke å ha det. Glemmer de etter en uke uansett. Men som alltid har jeg som et slags forsett å bli bedre fra SF, uten at jeg trenger å nevne så mye mer om akkurat det 😉 I’m a fighter liksom, haha.  Så har jeg som plan å reise en del i år og, så mange steder jeg vil oppleve! Veit at man trenger $$$ for sånt, men jeg satser på å få til noen utenlandsturer 🙂 jeg vil så sykt tilbake til Tokyo, men i det siste har også Seoul (Sør-Korea) fristet. I tillegg er jeg blitt mer interessert i Europeiske storbyer, og vil gjerne til steder som Praha, Budapest, Kiev og Riga. Kan jeg ikke bare vinne i lotto eller noe? Plz? Eventuelt få meg en jobb og spare penger, noe som uansett har vært planen min lenge nå. Jeg har skrevet søknader og satser på at det ordner seg ganske raskt? OG jeg skal få lappen. Og søke meg inn på studier. Vet ikke om jeg kommer til å studere fra høsten av enda (det kommer litt an på hvordan det ligger an med nevnte SF), men jeg skal iallefall søke.

Haha, det ble jo en del faktisk. 2011 ligger åpen som en ny skriveblokk, og jeg gleder meg til å begynne å fylle ut sidene 😀 blir gøy å se tilbake på enda et år nyttårsaften 2011.

Nå gidder jeg ikke være seriøs mer, jeg har Pepsi Max og en sofa som frister, og det begynner snart et hundeprogram på Animal Planet (AP er digg!!) ha en fortsatt fin kveld, håper ikke dere er altfor reduserte etter gårdagen 😉 laater!

Advertisements

5 Responses to “Hæppi nu jeer”

  1. LOL vi to kan dra til praha og få matching tattoos og drikke absinth! xD
    Flott antrekk du hadde og, søta ❤

  2. Takk for kommentaren, må bare si at det nederste bilde er de samme skoene som de øverste, har ikke lagt ut skopar nr to enda, men bra å høre at du syns de var kule ;}

  3. Utrolig pent antrekk:) Har heller ikke satt noen nyttårsforsetter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: