28 days later

Oi, 28 dager siden siste innlegg. Herrefredfader. Det har vært godt med en pause, men har i det siste merka at jeg virkelig har hatt lyst til å blogge litt igjen. Så, bear with me! Kommer et lengre innlegg senere idag, om hva jeg har gjort siden sist. Ikke at det er SÅ mye, men litt har jo tross alt skjedd på nesten en måned. Er forresten nytt design på vei, kommer iløpet av uka! (Igjen innrømmer jeg at jeg er sykt retarded når det kommer til design, så jeg får hjelp av Margrethe som også laget nåværende design!)

Akkurat nå sitter jeg på skolen og skal forberede meg til prøveeksamen i matte sammen med Martin og Camilla. Vi fikk..

SANNSYNLIGHET

Jeg hater sannsylighet haha. Skriver om addisjons-og produktsetningen atm, og innser mer og mer at jeg gjerne kan pugge alt som står og fremføre det, men kommer ikke til å ha en sjanse hvis jeg da skulle få et spørsmål relatert til det. Nei, matte er nok et praktisk fag, holder ikke å bare pugge teorien. KOM MED EKSEMPLER blabla. Dønn.

Venndiagram. Tror jeg.

KONSETRYNE

Som dere ser, har jeg blitt blond igjen! HERLIG, selv om jeg grunnet det røde håret har et sykt rosaskjær i det nå. Farga det først mørkebrunt (fordi bleking rett på rødt hår = fail), for så å bleke det to ganger. Da så håret mitt seriøst ut som tyggis, men jeg har kura det, og det er nesten tilbake i sin vanlige tilstand! Jeg digger at håret mitt tåler mye. Skal snart få bleka det en gang til, få vekk rosaskjæret. Kunne vært verre, dette her var omtrent slik jeg så ut FRIVILLIG når jeg var 16 og pøsa rosafarge på tilfeldige steder i håret støtt og stadig.

Iallefall, STAY TUNED folkens! I ALLE DAGER kan jo ikke blogge nå. Må jobbe!

Advertisements

2 Responses to “28 days later”

  1. Å, du skulle ha hatt forkursboka mi. Det er står ganske forståelig om sannsynlighet og fine eksempler. Husker vgs-boka i matte var sykt dritt i forhold :V Lykke til, i allefall!

  2. Tusen takk! Ja, jeg er ikke noen kløpper i dette her akkurat. Jaja, heldigvis bare prøveeksamen 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: