Jeg vil ha en komondor!

En komondor er altså en hunderase. En 50-60 kilos, 70-80 cm stor hunderase. Eventuelt en gigantisk mopp:

SE DA 😀

Selvsagt kunne jeg aldri hatt en for real, da bikkja ville veid mer enn meg og i tillegg er en krevende rase. Den er en hyrde- og vakthund som er avlet for å vokte, og neppe noen førstegangshund! Selv om det hadde vært kult å ha en når man skal vaske huset. Som en i klassen sa, man trenger jo aldri vaske mer, man bare gnir hunden inn i grønnsåpe og lar den gjøre jobben! LOL neida. Men de er sykt kule.

Egentlig er de fleste rasene jeg liker best i utseende, altfor krevende for meg, iallefall som førstegangshund. Ja, jeg veit jeg har bikkje nå og, men trust me.. han telles liksom ikke. 8D heldigvis liker jeg Golden retrievere og, så når jeg endelig er ferdig med å grine over studielån og forhåpentligvis har en jobb og et bosted om gudene vet hvor mange år, skal jeg ha en.

Eventuelt skaffe meg en gjetergubbe, og overtale ham til å ha en komondor. 8D Skjønner at det er vaktbikkjer, ærlig talt, jeg hadde blitt rimelig redd om jeg så en en meter stor mopp med flekkede tenner!

Advertisements

One Response to “Jeg vil ha en komondor!”

  1. Hahaha, hjelp! Er helt enig i at de der må funke ypperlig som vakthunder siden de fleste blir litt småredd av forvokste, levends mopper. Litt søt også da!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: