CLASSY vs TRASHY

Okei, jeg veit at ca tusen blogger har gjort dette før meg, og enda gjør det. HOT OG NOT-lister er ikke akkurat så veldig originalt, men det er gøy å lese (syns jeg) og man går liksom aldri fri for ting å skrive om. Særlig ikke når man (også som jeg) har bastante meninger om en drøss ting.
Så.
Jeg skal begynne med slike lister, og her på bloggen vil de hete CLASSY OG TRASHY. Lol herregud, jeg kom ikke på noe bedre. Hot og not høres kjedelig ut, og alle de andre forslagene jeg fant på hørtes enda dummere ut. Bear with me. Det kommer nok til å poppe opp slike lister now and then!

1. Skinnjakker
Så lenge vi ikke snakker om den slitne, ekle skinnjakka som stinker urin og øl (aldri om jeg kunne vært del av noe punkmiljø..), er skinnjakker absolutt noe å like. Selv sverger jeg til fake, veggis som jeg er, men for andre går det jo fint an å kjøpe seg ekte hvis man har lyst på det. Skinnjakker har vært i vinden LENGE nå, og jeg tviler på at det blir å gå over heller. Har du ennå ikke skaffa deg en, er det jaggu på tide! Selv liker jeg godt å bruke jakka mi til f.eks en søt kjole, for litt miksing av stil, eller rett og slett bare til jeans, naglebelte og converse/høye hæler.
Enkelt og greit, den kan brukes til det meste!

2. Twitter
..Okei, jeg innrømmer det, jeg har blitt en Twitter-slut ._. greia med Twitter er at det eneste formålet er å oppdatere “statusen” sin, så det er greit hvis man absolutt føler for å rable ned noe. Jeg har et par stykker som spammer ned Facebook 100 ganger i døgnet, like før jeg ber de begynne å Twitre istedenfor as. Twitter er også bra for  stalkers, da man kan følge folk og se hva de driver med HELE tia >:)
TWITTER ER BRA
TWITTER ER DIN VENN

3. Rosetter/sløyfer
Jada, jeg kaster meg på trenden med svære sløyfer i håret. Først syntes jeg jeg så dust ut med det, men så bare.. begynte jeg å digge det allikevel lol. Det er så greit å bare sette ei sløyfe i håret når man er lat og ellers ikke gidder å gjøre noe. Har selv ei hårbøyle med ei stor svart sløyfe på, som jeg digger!

TRASHY

1. Pelskrager i form av dyr
Seriøst. Æsj? Nå skal det sies at jeg er motstander av pelsindustrien i seg selv, men rent estetisk sett, tror jeg ikke jeg hadde klart å se noe fint i slike krager uansett om jeg hadde jobba i den jævla industrien selv. Hvem pokker vil gå med en utstoppa rev rundt halsen?

2. Spam på Facebook
Det finnes mange typer spam på Facebook.. Først, de som tar 124234124 tester hver dag og insisterer på å poste alle resultatene seriøst, NO ONE CARES. Jeg driter i hvem som er “din venn av dagen”, hva du skal få til jul og ikke minst hvilke sex- posisjoner du bør teste ut. ANNOYING. Det er flere venner jeg har “skjult” oppdateringer fra pga sånt. Greit å kjede seg på skolen og være hyperaktiv på Quizer, men DET ER VIRKELIG IKKE NØDVENDIG Å SPAMME NED FACEBOOKEN MIN MED RESULTATENE. Nåh. Så har du de som oppdaterer statusen sin for hver minste lille ting. Det finnes seriøst folk som ser ut til å tro at hele verden bryr seg med hvilket fag de har HELE tia, HVER dag. Herregud, hele vennelista deres må jo kunne timeplanen deres utenat! Jeg referer herved til Twitter, og foreslår at alle som føler seg truffet går til anskaffelse av det. Der er iallefall hele poenget å spammespammespamme, så det må jo være himmelen!

3. Slangeskinn
Slangeskinn er og blir EKKELT og TRASHY. Både fake og ekte. Det ser ikke ut som noe annet enn nettopp det det er; at du har trædd en dau pyton oppover skankene. Eller går med en over skuldra. Jeg har ingenting imot harry ting, hell, jeg er egentlig ganske harry selv, men selv jeg har en grense, og slangeskinn er milevis over.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: