El Caco

Jeg har så sykt, vanvittig, herlig dilla på El Caco. Fikk det nye albumet, Heat, i posten for to uker siden, men siden pc’en min av en eller annen grunn ikke vil spille av cdplater (LOLWUT, sier jeg), så fikk jeg ikke sjekket det ut før i forrige uke, da jeg fikk den fikse ideen å laste inne albumet på MAMMA sin pc, rappe USB-penna og så overføre sangene til MIN pc, og over på iPoden. Tungvindt, men verdt det, siden det albumet har gått nesten konstant siden da. Jeg GLEDER MEG til de spiller på Rock mot rus, som er NESTE HELG alt. Tiden går så fort. Omigoditjwp305iuq3+wr!!! Akkurat NUH har jeg spesielt dilla på Heat Heat. FIkk ikke til å laste den opp, men fant sangen på Youtube. HØR, den er rå!

Det føles nesten litt rart å høre på rock igjen. Har hatt en laang periode nå der det har gått i trance, eurobeat, hip-hop og Lady GaGa. 8D Ikke at det gjør noe, det, alltid bra med litt variasjon. Og ingen kan mislike El Caco!

Advertisements

One Response to “El Caco”

  1. Zombiecore Says:

    uuuh i LOOOVE el caco 😀 er d nye albume bra? 😛 har ikke hørt d, å får ikke gjort d heller sia laddern t pcn ikke funke -_- å dritt pcn æ fikk lån på skola ikke gir entt når æ e heime av en eller anna grunn -_- <33

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: